divendres, 25 de setembre del 2009

L'Assemblea de Joves del Molinar demana un barri més net

L'Assemblea de Joves del Molinar (AJM) ha dut a terme la seva primera acció el matí d'aquest divendres. El fet ha consistit en enganxar una sèrie de cartells a una aturada de bus municipal de la barriada denunciant la brutor que pateix el camp del Molinar. Fa ja molts anys que s'acumula a la vora dels marges de pedra una notable quantitat de fems.

Es tracta d'una petita crida al civisme i al respecte pel nostre singular paisatge, possiblement l'àrea rural més propera al nucli de la ciutat. Els lemes que apareixen als cartells són: 'Prou brutor, respectem el camp del Molinar', 'Això no és un abocador' i 'El fems: a la paperera'. Adjuntam fotografies.

A més, volem demanar a l'Ajuntament de Palma la instal•lació d'un Punt Verd al Molinar. Moltes són les vegades que s'acumulen tot tipus de residus als contenidors de fems del nostre barri. Així mateix, això serviria per oferir un lloc on poder dipositar deixalles per al seu reciclatge de manera més específica. I també un espai d'aprofitament de certes sobres que encara poder ser útils.
























2 comentaris:

  1. Bona denúncia, tota la raó, endavant joves del Molinar! :)

    ResponElimina
  2. bona feina! vos afegiré al llistat de blogs interessants que tens al meu www.motxuel.blogspot.com

    si algun dia heu de mester res (un cartell, un disseny, ...) encantat ;)

    salut i endavant!!

    ResponElimina